Advex

ENG

HUN
Hírek / Megalakult az ADVEX Bamako GROUP
Megalakult az ADVEX Bamako GROUP

2011.01.24 19:26:46 - Ildi
facebook twitter linkedin iwiw delicious skype rss

ELINDULUNK A 2012-es BUDAPEST-BAMAKO RALLYN!!!

Sok-sok évvel ezelőtt, mikor még a piros szín és a vasfüggöny volt a divat, már akkor az autóversenyzésről álmodtam. A technikai nehézségekkel szembenézve (megbízható, jó autó) sokat "dolgoztam" az ügyön, hogy sikerüljön valahogy egy versenyre eljutni, mint autóversenyző.

[Harminc-egy-két-három évvel ezelőtt, elkötöttem Apám Trabantját és beneveztem vele az Országos Pannónia Túra versenyre. Mivel akkor az első tíz helyezett között szerepeltem, így automatikusan kvalifikáltak a következő évre. Mérhetetlen öröm volt ez számomra, de sajnos autóversenyzői pályafutásom itt véget is ért, (Trabi vissza Apámnak, így az autó-, szponzor- és pénz hiánya illetve autószerelő rokonom sem volt stb.) úgyhogy hobbiként az elérhetőbb és biztonságosabb fotózás maradt.

Most, hogy végre, ennyi év eltelte után sikerült egy igazi terepjárót, Nissan Patrolt venni, óvatosan, minden trükköt bevetve :) rábeszéltem feleségem, hogy nevezzünk a Budapest-Bamako versenyre. Mivel a párom is hasonlóan kalandvágyó típus, mint én, így gyakorlatilag 2 napon belül igent mondott. Ugyan volt néhány álmatlan éjszakája és számtalan kérdése a megvalósítással kapcsolatban, de végül rábólintott.

Így jutottunk el eddig, hogy hírként tudassuk mindenkivel:

Létrejött az ADVEX Bamako GROUP
Herbályné Szalánczy Ildikó és Herbály László irányításával!

TEHÁT ELINDULUNK A 2012-es BUDAPEST-BAMAKO RALLYN!!!

www.bamako.advex.hu

AdatainkADVEX Design Stúdió Kft.
Budapest
Adószám: 13785295-2-41
facebook