Advex

ENG

HUN
Hírek / IRÁNY A 2012-es BUDAPEST-BAMAKO!
IRÁNY A 2012-es BUDAPEST-BAMAKO!

2011.10.25 21:48:43 - Ildi
facebook twitter linkedin iwiw delicious skype rss

Támogatókat keresünk

A mai gazdasági problémákkal teli világban talán nem jut eszünkbe, hogy saját gondjaink eltörpülnek az Afrikában élő embertársainkéval szemben. Nem is tudjuk elképzelni azt a szegénységet és egyben különleges világot, amit a legszegényebb afrikai országokban lehet tapasztalni.
Náluk nem szárnyalnak a neten az információk úgy, mint itt Európában, nem tudunk velük olyan egyszerűen kommunikálni és az adományok sem jutnak el hozzájuk olyan egyszerűen, ezért is szerveződött egy humanitárius karaván, a Budapest-Bamako.

A Budapest-Bamako jótékonysági alapkoncepciója egyszerű, közvetítők nélkül, közvetlenül juttassuk el adományainkat a rászorulóknak. Minden csapat ajándékokkal és adományokkal felszerelkezve érkezik a világ legszegényebb országaiba. A futam minden évben kiemelkedő karitatív esemény Afrikában. 2012-ben először indul a mezőny Guinea Bissauba, az érintetlen, romantikus afrikai kis országba, egy olyan helyre, amiből már nincs sok a világban.

A futam célkitűzése: ISKOLAÉPÍTÉS GUINEA-BISSAUBAN

Ott, ahol egyes régiókban az írástudatlanság eléri a 90%-ot és a világ 4. legszegényebb országa, ott a mi támogatásunkkal iskolát építsünk és berendezzünk. Az iskola alapkőletétele a rally ideje alatt lesz ebben a faluban, ahol a helyiek örömére nagyon nagy ünnepség lesz. Szeretnénk, ha mindenki büszke részese lehetne ennek az afrikai falusi ünnepségnek és nem csak kívülálló „bámulója”.
A Gabu környékén megépült falusi iskolát az építkezés befejeztével magyar és brazil misszionáriusok fogják irányítani. Erről a jótékonysági akcióról bővebben olvashat a következő weboldalon:
http://africanschool.wordpress.com/
Mi már csatlakoztunk ehhez a humanitárius karavánhoz ADVEX Group néven és szeretnénk jelenlétünkkel is hozzájárulni az afrikai országok segítéséhez a magunk egyszerű eszközeivel. Minden apró összeg is segítség lehet, hogy egy szegény közösségben véget vessünk az írástudatlanságnak. Ha tudnak segíteni, gyűjteni, támogatni vagy támogatókat szerezni és adományozni, akkor segítsenek.

Ebben kérjük támogatásukat. A részletekért kattintson ide és figyelje BLOG oldalunkat.

AdatainkADVEX Design Stúdió Kft.
Budapest
Adószám: 13785295-2-41
facebook